
PLMA’s World of Private Label
Pain D'Or will exhibit at PLMA’s “World of Private Label” International Trade Show which will...
Прочети повечеНеобходими продукти за 2 сандвича:
2 броя изпечен френски кроасан Pain d’or Croissant à la Française
4 парчета бекон нарязани на едро
2 яйца
2 с.л. прясно мляко
2-3 свежи листа от зелена салата
½ домат
2 ч.л. майонеза light
Черен пипер- на вкус
Сол- на вкус
Запържете бекона в малко мазнина. Към него добавете сместа от разбитите яйца, мляко, сол и черен пипер и разбъркайте всичко до готовност. Разрежете кроасаните хоризонтално. Намажете долната повърхност с майонезата, поставете зелената салата, отгоре подредете запържените бекон и яйца, а върху тях нарязания на шайби домат.
Pain D'Or will exhibit at PLMA’s “World of Private Label” International Trade Show which will...
Прочети повечеISM 2022 Cologne е най-голямото търговско изложение в света за сладкарски и захарни изделия. От...
Прочети повечеФранзелата или багетата (baguette) е вид тънък и издължен френски хляб, с характерна хрупкава коричка....
Прочети повече